Structurally Mourning Article

Ding-Dong! Prinsum Calling!

Mycket att lära sig

Det är intressant att det finns så många olika typer av jobb tycker jag, det är så många ord som jag inte känner till som är något fackspråk för ett visst yrke och det är ju intressant. Man kan hela tiden lära sig nya saker och man lär  sig hela tiden något nytt och det är ju härligt.
Kul när det blir så att man kommer in på ett tema eller ämne som man verkligen inte har en koll på så att man kan få lära sig det. Läste nyss ett ord som är nytt för mig och det är septitank det är ett ord som jag inte använder i vardagen men det är ju väldigt kul att lära sig och se vad det betyder och så.

Bra att lära sig nya saker

Ja det är väldigt givande att lära sig nya saker och att se saker och ting från ett annat perspektiv, tror det är bra att vi fortsätter att lära oss nya saker hela tiden så att man lär sig mer hela tiden. Och att man läser på om sådant som man kanske inte normalt sätt skulle göra eller läsa på om.
Det är bra att bli lite mer allmän vetande och kanske läsa på om septitank eller något som man i vanliga falla inte skulle läsa på men som är intressant att veta lite om.
Ja det är bra att kunna lite av varje så att det blir bra. Och då kanske man kan börja jobba med det längre fram det vet man ju inte men hur som helst är det kul att kunna lite mer om saker som man inte tidigare har vetat så mycket om.
Så ta fram något ord och något som man kan börja läsa på om så kommer det att kännas lite roligare och bättre och det är ju toppen.